YUMMI DESIGN er et DESIGNBUREAU ejet af Signe Funch Boye.

 

HVEM

Jeg er art director/grafisk designer. Jeg kan finde på nyt design, eller jeg kan designe lækkerier indenfor corporate design. Jeg er uddannet på Danmarks Medie– og Journalisthøjskole som art director, har arbejdet 12 år i reklamebranchen i København, indtil jeg hoppede ud i at lave min egen virksomhed i 2011.

 

HVAD

Jeg laver design kommunikation til digitale medier, outdoor, brochurer, bøger, større eller mindre kampagner, illustrationer samt ad’er på fotooplæg/kampagner – for mange forskellige virksomheder og reklamebureauer. Jeg arbejder bl.a. for fødevareproducenter og sundhedsrelaterede virksomheder, hvor jeg kan bidrage med grafisk kommunikation – der fortæller og kommunikere til forbrugeren, fordi det er ikke nok at indpakningen er pæn, den skal virke og påvirke. Herudover design-tilrettelægger jeg bøger for forlag. De bøger jeg designer og tilrettelægger, er af tidens mest efterspurgte eksperter indenfor undervisning, sundhed– og livsstil og madtendenser. Jeg er ydermere uddannet kostvejleder og underviser i sundhed og ernæring.

 

HVEM HAR JEG ARBEJDET FOR

Statoil, Arbejdernes Landsbank, Jyske Bank, Mærsk, DaimlerChrysler, Mercedes-Benz, Peugeot, Dyrberg Kern, Økologisk Landsforening, Sundhedsstyrelsen, The Whole Company, Niels & Grete’s Æg, Del Monte, O’Kavli, DSM Nutritional Products, Bristol-Myers Squibb, Punalpin, Kim’s chips (DDB), McDonalds (DDB), Benjamin Forlag, Gyldendal Forlag, Dansk Psykologisk Forlag, Ribena (GSK), Højer Pølser, Mascha Vang Holding, Anne Bech Fitnessrelations m.fl.

 

HVOR HENNE?

Jeg arbejder i mit studio i København. Jeg arbejder også freelance som art director ude i byen, i virksomheden eller på reklamebureauer, hvor jeg bidrager internt med idé og design.

 

BLOG

yummidesign.dk er en blog jeg etablerede i 2010. Den er på engelsk, fordi 50% af læserne er fra Canada, USA og Kina mv. Bloggen handler om mad+design: trends, tendenser, madopskrifter, køkkendesign, maddetaljer etc. – det som inspirerer mig. Jeg skriver 4-6 indlæg om måneden som inspirerer over 20.000 unikke læsere hver måned.

 

#KANIKKELADEVÆRE at være på instagram (= instagram/yummidesigns) for at fange de hurtige og de mumsede, inspirerende eller skæve detaljer på min vej. Instagram holder mig også dagligt orienteret og i kontakt med sundhedsspecialister, madjournalister, first-movers, – eller for at iagttage hverdags trummerum der optager mennesker lige nu.

 

FANG MIG HER

YUMMI DESIGN /  SIGNE FUNCH BOYE   ·   Østerbrogade 154   ·   2100 København Ø    ·   +45 22 28 01 05  hello@yummidesign.dk