ANNE BECH

Fitnessekspert · Sundhedsskribent  · Foredragsholder · Forfatter hos Gyldendal

“Tak til Signe for altid at fange mine følelser for farver og stemning og for at have skabt “min” streg og udtryk i alle de 10 bøger, vi har lavet sammen” – Anne, april 2018.

“Jeg ØNSKEDE simpelthen Signe/Yummi Design til at lave min bog, det var et must fra min side til forlaget Gyldendal, fordi jeg vidste at jeg præcis ville få det jeg ønskede. Præcis de farver jeg havde i mit hoved, og et friskt, modigt, lækkert og nytænkende look i bogen.”

Anne Bech case

 

VICURA

Lisbeth Rikard Brieghel · Marketing director

“Jeg har arbejdet med Signe af flere omgange og på en lang række produkter indenfor fødevarer, medicinsk udstyr og healthcare. Signe forstår hurtigt formålet med opgaven og rammer utrolig præcist i sit design ift. netop at løse de pågældende opgaver. Udover at have en virkelig stærk visuel forståelse og eminent farvesans, har Signe en evne til at ”løfte” produktet designmæssigt op, så produktets identitet løftes og det bare sidder lige i skabet. Signe er som samarbejdspartner fleksibel, pragmatisk og giver en god og konstruktiv sparring, hvilket bunder i Signes grundlæggende kommercielle forståelse. Det gør det til en fornøjelse at arbejde med Signe hver gang.”

Vicura case

 

THE WHOLE COMPANY

Lita Kristensen · Key Account Manager / Business Unit Manager · TROPE · The Whole Company

“… jeg synes virkelig du er dejlig at arbejde sammen med og rigtig dygtig og seriøs med dine opgaver. Jeg skriver en længere anbefaling lige straks. ; ) Lita “

TROPE design

 

FORLAGET GYLDENDAL

Troels Hven · Redaktør

”Signe er supernem at arbejde sammen med og har en utrolig veludviklet æstetisk sans. Hun er god til at lytte, er hurtig og effektiv og giver kreativt modspil på et højt niveau. Og så er hun både sød, sjov og rar.”

Gyldendal case

 

DANSK PSYKOLOGISK FORLAG

Bo Hejlskov Elvén · Forfatter · Leg./autoriseret psykolog /Clinical psychologist

“Signes grafiske arbejde gav min bog både form og struktur. Hun så, hvordan hun kunne gøre bogen både letlæst og let at navigere i. Bogens samlede udtryk
blev langt bedre, end jeg som forfatter havde forventet.

Vänliga hälsningar / Venlig hilsen / Kind regards Bo Hejlskov Elvén”

Dansk Psykologisk Forlag case

 

LYKKEBERG

Susanne Folmer · CEO

“Efter forgæves at have forsøgt at finde et nyt attraktivt design til vores bedste kvalitetssild fik vi anbefalet at prøve Yummi-design. Så lykkedes det – vi fik god  sparring og svaret på vores drømme! Vores nye emballage ser supergodt ud”.

Lykkeberg emballagedesign

 

Yummi Design kundeliste klik her